Airconditioning voor elke ruimte

Meteen een prijs opvragen

1

Airconditioning verwijst naar het reguleren van de temperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit binnen een ruimte, meestal voor een aangenamer binnenklimaat. Dit wordt bereikt door het gebruik van apparaten zoals airconditioners, die warmte uit de lucht kunnen verwijderen en koelen. Goede airconditioning is essentieel in zowel particuliere als commerciële omgevingen, waar het niet alleen comfort biedt, maar ook helpt bij het onderhouden van gezonde leef- en werkomstandigheden, vooral tijdens warme zomers. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor airconditioningssystemen om aan alle specifieke behoeften te kunnen voldoen, variërend van installatie en onderhoud tot reparatie en upgrades. Met onze expertise streven we ernaar om comfort, efficiëntie en kwaliteit te leveren voor een zo aangenaam mogelijke leef- of werkplek.

Voor elke ruimte een geschikt systeem
Kies voor een Single Split-, Multi Split- of VRV-Systeem. Benieuwd wat het beste bij je past? De verschillen leggen we je uit.

Airconditioning voor één (kleine) kamer nodig? Kies voor een Single Split Systeem.
Ainditioners voor kleine ruimtes worden vaak gebruikt in slaapkamers en kleine kantoren. Dankzij de DC Inverter technologie, behalen we een hoge efficiëntie voor verwarmen en koelen, is de gewenste temperatuur sneller bereikt dan de traditionele airconditioners, worden temperatuursveranderingen zeer gelijkmatig bereikt. Dit zorgt voor een hoger comfort, minder geluid en minder energieverbruik dan airconditioning zonder deze technologie.

De voordelen van een Single Split systeem op een rij:

 • Strakke vormgeving en geringe afmeting en daardoor niet prominent aanwezig in uw omgeving.
 • Voorzien van een infrarood afstandsbediening.
 • Voor elke indeling van uw ruimte biedt het Single Split systeem een passende oplossing.
 • Hoge efficiëntie voor verwarmen en koelen.
 • Snel de gewenste temperatuur.
 • Gelijkmatige temperatuursveranderingen.

Meerdere vertrekken koelen of verwarmen? Kies voor een Multi Split systeem.
De Multi Split modellen zijn een perfecte keuze voor meer dan één ruimte. Meerdere van deze modellen kunnen aangesloten worden op een buitenunit en zijn afzonderlijk regelbaar. Dit bespaart ruimte voor de installatie. Ook hoeven alle binnenunits niet onmiddellijk geplaatst te worden, je kunt het systeem op elk moment uitbreiden met meerdere units. Ook het Multi Split systeem is uitgerust met de DC Inverter technologie.

De voordelen van een Multi Split systeem op een rij:

 • Strakke vormgeving en geringe afmeting en daardoor niet prominent aanwezig in uw omgeving.
 • Voorzien van een infrarood afstandsbediening.
 • Alle binnenunits kunnen afzonderlijk geregeld worden.
 • Ook dienen alle binnenunits niet onmiddellijk geplaatst worden, bijkomende units kunnen later bijgeplaatst worden.
 • Hoge efficiëntie voor verwarmen en koelen.
 • Snel de gewenste temperatuur.
 • Gelijkmatige temperatuursveranderingen.

Een (commercieel) gebouw koelen of verwarmen? Kies dan voor een VRV-Systeem
VRV-systemen worden vaak gebruikt in commerciële gebouwen vanwege hun flexibiliteit, energiezuinigheid én nauwkeurige temperatuurregeling. Ze kunnen ook worden gebruikt in grotere woningen zoals flats of appartementen. In een VRV-systeem wordt een koelmiddel gebruikt om warmte te absorberen en af te voeren. Het bijzondere aan een VRV-systeem is dat het de hoeveelheid koelmiddel die naar verschillende zones wordt geleverd, dynamisch kan aanpassen op basis van de individuele behoeften van elke zone. Dit betekent dat zones met verschillende warmtelasten tegelijkertijd kunnen worden verwarmd of gekoeld, waardoor het systeem zeer efficiënt is en energie bespaart.

De ontwikkelingen van klimaatbeheersing hebben de laatste jaren zeker niet stil gestaan. De toetreding van computertechniek in airconditioning apparatuur maakt een perfecte klimaatbeheersing met uitstekende energieprestaties in uw gebouw mogelijk.

Bij het kiezen van de juiste klimaatinstallatie is in het bijzonder de energiebeheersing een belangrijk onderdeel. Niet alleen zijn de airconditioners energiezuinig geworden, maar ook het comfort is enorm toegenomen. De klimaatbeheersing van een gebouw vraagt om de juiste expertise en invulling van uw wensenpakket.

Er is een enorme keuze uit modellen, zodat voor elk interieur het juiste model kan worden gekozen. Bij elke verandering in uw gebouw is aanpassen van de installatie een eenvoudige ingreep. Ook het centraal regelen of bedienen via een computer behoort hierbij tot de mogelijkheden.